Giurgiuvenii din Mihăileşti ştiu că, pentru Primărie, SCHIMBAREA este în mâinile lor! „La Consiliul Judeţean Giurgiu, continuăm împreună!”

Ion Constantin Tudose este candidatul PSD la funcţia de primar în Mihăileşti, judeţul Giurgiu. Este un tânăr ambiţios, capabil, profesionist şi care îşi doreşte ca oraşul în care s-a născut, a crescut şi trăieşte să fie unul modern. Pentru aceasta, Constantin Tudose are un program de investiţii impresionant şi care vizează nu doar oraşul Mihăileşti, ci şi toate satele arondate. Sunt proiecte pentru drumuri moderne, apă, canalizare, gaze, proiecte pentru şcoli, grădiniţe, dispensare, parcuri, locuri de joacă, atât în Mihăileşti, cât şi în satele Drăgănescu, Tufa, Popeşti şi Novaci. „Este un program de investiţii realizabil pentru comunitate, iar schimbarea este în mâinile noastre!”, le-a spus, astăzi, Ion Constatin Tudose locuitorilor oraşului Mihăileşti, în cadrul unei acţiuni electorale.
Lui şi zecilor de susţinători ai săi li s-au alăturat Marian Mina, preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, candidat PSD pentru un nou mandat, şi echipa sa de campanie.
„Suntem echipa câştigătoare pentru Mihăileşti, dar şi pentru întreg judeţul Giurgiu!”, afirmă Marian Mina care, împreună cu Ion Constantin Tudose şi colegii lor au stat de vorbă cu oamenii, le-au spus ce realizări are administraţia social-democrată în judeţ, dar şi ce proiecte pot fi realizate în Mihăileşti şi satele arondate, în mandatul 2020-2024.Produs de SC PROIMAGE GRUP SRL CUI MANDATAR 21200019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *