Guvernul, mai rău decât coronavirusul! Acuzațiile fără precedent ale lui Victor Ponta

Răfuielile între Parlament și Guvern continuă! După ce Klaus Iohannis a făcut o serie de precizări cu privire la Parlament folosind cuvinte dure, acum este rândul lui Victor Ponta să atace Guvernul.

Liderul Pro România a făcut o postare pe pagina de Facebook în care a atașat și o poză cu topul făcut de Forbesc privind riscul de COVID-19 în ţările lumii. Prin acest top care arată România la țările cu risc, Ponta susține că Guvernul este mai nociv pentru țară decât virusul chinezesc.

„Topul Forbes privind siguranta/riscul Covid 19 in tarile lumii!

Sa nu cautati Romania in topul tarilor sigure / sa mergeti direct la topul tarilor cu risc / si in Topul Uniunii Europene duceti-va direct la coada!

Presedintele Iohannis lauda in fiecare zi “Guvernul Lui” pentru cat de eficient si performant este in combaterea Pandemiei de coronavirus/ oare cei de la Forbes sunt orbi? Chiar nu vad ce bun e Guvernul PNL Orban? Sunt platiti de Rusia? De ciuma rosie?

Sa avem incredere in Guvernul Romaniei totusi – nici Covid 19 nu poate sa faca atat de rau Romaniei cat face LuCovid 1 Orban”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *