Horia Scarlat, liberalul acuzat că a bruscat o jurnalistă Pro Tv la Congresul PNL, numit consilier de stat în Cancelaria premierului Cîţu

Decizia premierului Florin Cîțu „privind numirea domnului Horia Scarlat în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului” a fost publicată vineri, 1 octombrie, în Monitorul Oficial.

sursa: Monitorul Oficial

Potrivit HotNews, Horia Scarlat este director executiv la Direcția Contencios Registratură și Logistică a Poliției Locale București.

Într-o postare pe Facebook, jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV a precizat că Horia Scarlat, „fost consilier general în primărie”, drept cel care a bruscat-o și a împiedicat-o să filmeze la Congresul PNL din 25 septembrie.

Citeşte şi: Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce a fost întrebat dacă demisionează: Doctorul Arafat nu e Superman!

Potrivit Libertatea, Horia Scarlat i-a răspuns jurnalistei, tot pe Facebook, acuzând-o că minte.

„Nu a dat nimeni cu telefonul ei de pământ. Doamna în cauză doar a fost rugată să nu mai filmeze într-o zonă în care nu avea voie să pătrundă, (zona cabinelor de vot), a fost rugată să părăsească zona respectivă, fără jigniri sau altele de acest gen, despre agresiune nici vorbă, restul se vede în filmări”, a scris liberalul.

Citeşte şi: Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa care a luat foc ceruse bani pentru obţinerea autorizaţiei ISU şi achiziţia de senzori de fum. Primăria l-a tăiat de pe lista de investiţii

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *