Horoscop, joi, 21 noiembrie 2019

BERBEC

Găsești cusur la orice de parcă tu ești perfect. Este recomandabil să te abții să declari că ai dreptatea absolută, chiar și în preajma celor apropiați.

Taur

Persoana iubită are nevoie de ajutor pentru a depăși niște momente mai complicate. Acordă-i din timpul tău și vei avea doar de câștigat.

Gemeni

Instabilitatea de acasă se resimte și în productivitatea de la locul de muncă. Nu lăsa gândurile negative să pună stăpânire pe tine.

Rac

Ai de plătit facturi sau de încheiat colaborări, faci mai multe drumuri și te lovești de birocrație. Amânările neanunțate te enervează, dar nu ai ce face.

Leu

Ești nevoit să justifici o serie de cheltuieli, făcute la serviciu sau pentru confortul casei. Explică tuturor faptul că au fost necesare și nu făcute pentru plăcerea ta.

Fecioară

Este o zi nemaipomenită să te împaci cu o persoană care ți-a greșit mai des. Analizezi mai bine situația și decizi că ranchiuna nu îți face bine.

Balanță

Te simți sleit de puteri și cauți orice ocazie să te odihnești sau să te retragi din forfota cotidiană. Ceilalți te vor blama inițial, dar te vor înțelege până la urmă.

Scorpion

Echipa din care faci parte te apreciază și te susține pentru a rezolva proiect important. Persoana pe care o placi îți oferă mai multă atenție.

Săgetător

Cei dragi îți arată astăzi cât de mult te iubesc. În zona profesională, din păcate, lucrurile nu merg foarte bine. Vei fi mustrat des de către superiori.

Capricorn

Alegi să delegi din sarcinile tale noi și altor colegi. Oboseala și-a spus cuvântul și nu te mai poți concentra pe ceea ce aveai deja de rezolvat.

Vărsător

Nu mai poți accepta tensiunea și stresul de la muncă. Vei avea câteva replici tăioase la adresa superiorilor, care se vor întoarce rapid împotriva ta.

Pești

Partenerul are de luat o decizie de care se teme și vrea să o amâne. Are nevoie să audă de la tine că vei fi alături de el necondiționat.

sursa:dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *