Horoscop, luni, 4 noiembrie 2019

Berbec

Nu intra în panică atunci când lucrurile nu ies așa cum ți-ai dori. Învață să ai răbdare și să vezi că vei avea doar de câștigat de pe urma acestui lucru. Apără-ți drepurile la locul de muncă.

Taur

Ciocnirile cu partenerul de viață au rolul să te readucă cu picioarele pe pământ astfel încât să conștientizezi că o relație presupune nașterea unor compromisuri din când în când.

Gemeni

Vei fi tentat să investești bani în anumite inițiative inutile, care la început ți se pare uimitoare. De data aceasta, ascultă sfaturile celor din jur pentru că vor fi folositoare.

Rac

Membrii familiei te supun la diverse provocări și ai impresia că o fac intenționat. Pe alocuri, s-ar putea să ai dreptate, însă obiectivul tău este să îți dai seama din ce cauză.

Leu

Astăzi trebuie să îți ponderezi discursul fiindcă există riscul izbucnirii unor conflicte și certuri care îți vor aduce doar dezavantaje. Verifică dacă ai acte care nu mai sunt valabile.

Fecioară

Câteodată mai greșești și tu din punct de vedere financiar. Nu ești perfect, iar astăzi îți vei da seama de vulnerabilitatea ta atunci când trebuie să cheltuiești o sumă pentru cineva drag.

Balanță

Ești sătul de oamenii apropiați care se dau mai deștepți ca tine, care vor să te forțeze să le urmezi exemplul. Astăzi vei dori să te rupi de influența lor, dar nu într-un mod plăcut.

Scorpion

Nu este o zi bună de inițiativă, mai bine îi lași pe alții să preia controlul și să se ocupe de lucrurile serioase. Tu trebuie să stai în spate să analizezi detașat totul.

Săgetător

Nu te strofoca să îți schimbi prietenii, să îi faci să înțeleagă că fac greșeli în această perioadă. Este viața lor și este responsabilitatea lor cum și-o trăiesc.

Capricorn

Deși ești o fire calmă de obicei, astăzi cu greu îți vei stăpâni furia. Te enervează toate reacțiile celor din jur, comentezi des și te victimizezi exagerat.

Vărsător

Debordezi de energie și de idei care pot schimba viața oamenilor, indiferent că sunt colegi sau prieteni. Dacă te vor asculta, vor fi ușor cuprinși de viziunea ta.

Pești

Evită implicarea în orice conflict și nici nu începe unul. Stai în banca ta și încearcă să îi împaci pe toți. Arată-le că au doar de pierdut dacă se ceartă din lucruri mici.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *