Horoscop, marți, 12 noiembrie 2019

Berbec

Ești printre cei afectați de Lună Plină. Este nevoie să îți analizezi comportamentul atunci când faci cheltuieli, dar și atunci când ești posesiv. Încă mai poți corecta câte ceva.

Taur

Partenerul a ajuns într-un punct în care nu mai vrea să facă niciun compromis, îți va spune asta, iar decizia finală o vei lua tu. Sfatul astrelor este să nu te grăbești.

Gemeni

Ai vrea o zi mai liniștită, dar degeaba. Nu reușești să dormi destul sau să te odihnești și astfel, activitatea profesională va avea de suferit.

Rac

Ești ca un copil răsfățaț și nu reușești să te înțelegi cu nimeni. Ți-a dispărut orice fărâmă de logică sau de maturitate. Vrei ca toată lumea să facă doar cum vrei tu și nu ești dispus să negociezi.

Leu

Nu îți ridică nimeni statuie la locul de muncă. Este important să nu uiți asta, mai ales azi când ți se cere să petreci mai mult timp la locul de muncă pentru a corecta greșelile altora.

Fecioară

Vorbele rostite într-un mod agresiv pot deveni un bumerang, de aceea nu te grăbi să îți comunici deciziile în pripă sau sau să te răzbuni pentru niște replici răutăcioase.

Balanță

Modul tău de viață neconflictual se va răsfrânge și în sfera financiară. Dacă ai de recuperat bani împrumutați, îți va fi rușine să îi ceri înapoi.

Scorpion

Gelozia are două tăișuri, așa că nu o folosi dacă nu ai dovezi serioase. Persoana iubită nu are chef de închipuirile tale și te va ignora de fiecare dată când vei exagera.

Săgetător

Dacă ai tot amânat din proiecte și ai uitat complet de ele, nu înseamnă că gata, ai scăpat. Te vei trezi certat de colegi tocmai pentru că ești leneș și iresponsabil.

Capricorn

Inividia între prieteni nu își are rostul, iar astăzi vei rămâne cu gura căscată când vei afla că o persoană apropiată te bârfește și încearcă să îți pună piedici.

Vărsător

Vrei mai multă libertate la serviciu. Consideri că dacă ți-ai terminat treaba, nu mai trebuie să rămâi până la finalul zilei. Șefii tăi vor avea însă altă părere.

Pești

Dintr-o dată, ești prea încăpățânat. Nu vrei deloc să le dai și altora dreptate, ba chiar vrei să îi convingi să te urmeze. Ai grijă la ce cuvinte folosești astăzi.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *