Horoscop, marți, 15 octombrie 2019

Berbec

Reușești să te mai liniștești după agitația de ieri cauzată de Luna Plină. Încearcă să nu fii foarte agresiv cu persoanele care nu îți fac pe plac. Stai mai mult în defensivă.

Taur

Ești dispus să negociezi orice, de la proiectele de la serviciu până la resursele pe care ți le cere persoana iubită. Oferi timp și informații, dar vrei ceva la schimb.

Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Neptun te ajută să fii inspirat astfel încât să găsești cele mai bune soluții la problemele tale, dar și ale celorlalți. Evită totuși stările de paranoia.

Rac

Tensiunea de la locul de muncă începe să dispară și astfel reușești să lucrezi cu mai mult drag și spor. Permite-ți și un mic răsfăț sau o ieșire cu prietenii.

Leu

Nu îți convin spusele celorlalți și faci tot posibilul să le transmiți asta într-un mod diplomat, care să te scoată într-o lumină favorabilă. Vestea bună este că o să îți și iasă.

Fecioară

Vei fi invidiat pentru modul de a te descurca în momentele de criză. În plus, de data aceasta, tu îi vei încuraja pe cei mai speriați sau nesiguri de ei.

Balanță

Vei avea tendința să vrei toată mâna atunci când ți se va oferi un deget. Ai impresia că totul ți se cuvine și ceilalți te vor acuza că ești egoist.

Scorpion

Toată lumea se miră de generozitatea ta și de dorința de a ajuta necondiționat. Ai mai multă încredere să te expui și să te implici în proiectele de grup.

Săgetător

La serviciu, totul pare foarte greu de realizat. Și parcă nu mai ai timp și resurse. Acceptă că ai nevoie de odihnă și cere o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile.

Capricorn

Cumpără-ți un obiect, mergi la un film sau la un eveniment, fă ceva ce îți place din suflet. Vei vedea că îți va crește stima de sine.

Vărsător

Azi nu ai chef să asculți plângerile familiei sau să participi la evenimentele celor apropiați. Fugi de orice influență negativă care îți poate consuma energia.

Pești

Fă-ți o listă realistă cu veniturile încasate în ultimele zile, după care analizează și cheltuielile inutile. Concluziile nu te vor bucura, dar îți vor deschide ochii.

sursa:  dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *