Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2022.

Zodia Berbec

În această perioadă, berbecii se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrologii spun că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pu în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Poziția planetelor mai arată că berbecii vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

La capitolul sănătate, berbecii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Taur

Taurii se vor confrunta cu oameni dificili în această săptămână și își va da seama unde a greșit. Este o perioadă în care face foarte multe compromisuri și încearcă să nu aducă și mai multe probleme peste ei. De asemenea, acordă atenție relațiilor cu prietenii, pentru că își dă seama că are nevoie de oamenii, care să-i scoată din rutina zilnică.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, taurii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Zodia Gemeni

Gemenii își schimb de urgență planurile, fiindcă la început de săptămână intervine ceva spontan. Astrologii spun că își extind o afacere sau un proiect și vor fi mândri pentru succesele obținute. Se abțin de la achiziții mari, deoarece știu că vor avea nevoie de bani în viitorul apropiat. De asemenea, sunt extrem de atenți cu concurenții și rivalii care apar la final de săptămână.

În această săptămână, gemenii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

 Zodia Rac

Conjuncția astrelor arată că în prima parte a săptămânii, racii au parte de multe întâlniri sociale de lucru, ore suplimentare. În această perioadă se pot epuiza din punct de vedere emoțional, deoarece lucrurile în jurul lor se schimbă cu o viteză prea mare. Astrologii menționează că acest nativ este mai temperamental și combativ decât de obicei, așa că apelează la activități fizice pentru a se descărca.

Astrele sfătuiesc ca zodia rac să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Leu

Leii sunt extrem de creative în această săptămână și simt nevoia de a se manifesta. Acest nativ se poate trezi cu mai multe propuneri avantajoase la locul de muncă și s-ar putea să obțină mai mulți bani. La finalul săptămânii, leii întâlnesc oamenii noi și descoperă o altă lume, care este complet diferită de a lor. O să-și dea seama că mai are de lucru pentru a atinge perfecțiunea.

Leii trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Fecioară

Chiar de la începutul săptămânii, fecioarele își iau o pauză, întrucât se simt extrem de extenuați. Își pun telefonul pe silent li renunță la apeluri și mesaje. Petrece mai mult timp cu persoanele apropiate. Iar în a doua parte a săptămânii combina utilul cu plăcutul și reușește să lucreze, dar și să se distreze împreună cu prietenii. De asemenea, mai apar idei creative în domeniul financiar.

În această săptămână, zodia fecioară va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2022. Zodia Balanță

Astrele spun că pentru balanță vine o săptămână complicată, mai ales din punct de vedere emoțional, pentru că apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență.

În această săptămână, balanțele vor fi nevoite să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Zodia Scorpion

Scorpionii culeg roadele propriei munci în această perioadă și se simt plini de energie și idei. Nu așteaptă ca cineva să facă pentru ei ceva, dar se apucă de lucru foarte repede. La mijloc de săptămână primesc o noutate, care îl pune în situația în care să își schimbe câteva planuri. Iar împărtășirea ideilor și credințelor poate duce la noi prieteni importanți.

Astrele arată că în această perioadă, scorpionii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Zodia Săgetător

Astrologii menționează că în această perioadă un simplu hobby se poate dezvolta într-o adevărată afacere. Stelele arată că acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, pentru că își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua jumătate a zilei, săgetătorii se dezvoltă spiritual și intelectual.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia săgetător, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

 Zodia Capricorn

Capricornii își îndeplinesc visele în această perioadă și sunt gata să privească lucrurile mai simplu. Viața lor sentimentală are parte de multă energie rebelă și neobișnuită. Capricornii își ascultă inima și fac doar lucrurile care îi aduc plăcere și îi încarcă pozitiv emoțional. La finalul săptămânii, acest nativ este gata să facă un pas important legat de viața lor personală.

Astrele menționează că acest nativ trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Zodia Vărsător

În această săptămână, vărsătorii iau măsuri globale, cresc într-un anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri. De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua parte a săptămânii, se poate confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

În această perioadă, vărsătorii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Zodia Pești

Peștii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Stelele arată că zodia pești la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

sursa:REALBIZ.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *