Horoscop și tarot 07.09 – 13.09, Marte retrograd în Berbec. Efectele pe care le vor resimți zodiile

Astrele pentru următoarea perioadă ne binecuvântează din plin cu evenimente, însă cel care dă tonul este tranzitul planetei Marte (acțiune, vitalitate, energie, instincte primare) în mers retrograd în Berbec (10.09.2020).

Horoscop în săptămâna 7-13 septembrie, previziuni astrale

Odată cu acest tranzit (10.09.2020 ~14.11.2020) urmează o perioadă resimțită la nivel interior foarte intens, etapă în care regândim și reanalizam modul de a acționa, de a ne investi energia în ceea ce ne dorim fiecare cu adevărat. Cu Marte în mers retrograd suntem ghidați să gândim de 2 ori înainte de a acționa.

Marte retrograd în Berbec

Marte retrograd în Berbec

Prin acest tranzit putem să conștientizăm care sunt evenimentele sau situațiile actuale din viața noastră, unde mai avem de lucrat și consolidat pentru a ajunge ulterior acolo unde ne dorim cu adevărat. Pentru a beneficia pe plus de acest tranzit retrograd vă recomand să țineți sub control impulsivitatea și să revizuiți relația pe care o aveți cu propriul sentiment de furie/agresivitate.

Marte retrograd în Berbec

Marte retrograd în Berbec ne ajută să constientizăm faptul că prezența noastră în acestă viață nu este întâmplătoare. Suntem aici cu daruri, talente și pentru un scop anume. Descoperirea acestui scop și pășind către el, este ca și cum ne-am întinde pânzele pentru a prinde vântul.

Dintr-o dată puterea Universului este în spatele nostru, iar viața devine mai puțin o luptă. Există flux, sincronicitate, magie și divin. Da, vom experiementa în continuare provocări, dar vom ajunge să știm, că acele provocări sunt pentru a ne arăta calea către noi, la un nivel superior. Dacă viața nu funcționează pentru voi în acest moment, este pentru că posibil să investiți energie acolo unde visul nu este în totalitate al vostru. Sunteți aici pentru a vă trăi propriul vis ; nu visul celor din jur (părinți, frați, anturaj etc).

Energia săptămânii din perspectiva tarotului

Energia săptămânii din perspectiva tarotului

9 de bate – este o energie care arată o oarecare oboseală și ne îmbie la a ne asculta corpul, sufletul și a le proteja. Este o energie a rezilienței și a ideii că oricât de obosiți am fi, tot mai avem resurse de a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Chiar dacă doriți să renunțați, aceste provocari vor fi ultimele înaintea atingerii scopului propus. Ca sfat: nu renunțați la vise și speranțe atâta vreme cât sunteți atât de aproape să le îndepliniți.

Energia de susținere este cea a Judecății, o energie de trezire și constientizare a Sinelui superior; vom încerca să găsim răspunsuri referitoare la cine suntem și ce vrem să facem mai departe. Posibil ca în acestă săptămână să fim în fața unor decizii de luat, decizii care vor aduce schimbări semnificative și pe termen lung. Folosiți experiențele trecute și intuiția în evaluarea opțiunilor.

O perioadă în care trebuie să depășim obstacole

Energia la care trebuie să fim atenți este cea a lui 8 de bâte – o energie de a face lucruri, de a avea ambiție în a depăși orice obstacol. Acest lucru este unul pozitiv, dar transpus în context atrage atenția asupra nevoii de a face o pauză, a evalua, a înțelege unde mai trebuie lucrat. A ne opri, a asculta, a înțelege și apoi a merge mai departe. Să nu uităm să respirăm profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *