Horoscopul Lunii Aprilie 2020 – Se face lumină în viețile noastre!

Berbec

Dragoste

Te simți lucid și nu îți este frică să faci o greșeală emoțională. Ești sigur pe tine, ai incredere in partener și știi unde te duci. In cuplu, comunicarea merge excellent, te uiți împreună în aceeași direcție.Pentru cei singuri, la mijlocul lunii, este posibilă o întâlnire promițătoare.

Cariera

Începi luna aprilie cu curaj și tenacitate. Pe tot parcursul lunii, Marte te îndeamnă să iti  extinzi abilitățile. Nu te deranjează ideea de a începe un curs sau un stagiu într-un subiect care te interesează. Dacă esti în căutarea unui loc de muncă, trebuie sa iti orientezi perfect eforturile, ceea ce va crește șansele profesionale!

Sanatate

Picioarele si durerile osoase te pot deranja în prima săptămână, dar, în general, nu iti lipsește vitalitatea. Învață doar să ai grijă de tine și nu pune prea multă presiune pe tine insuti.

Taur

Dragoste

Până in data de10, ai ocazii de a te întâlni, fie că e vorba de o relatie de prietenie sau de dragoste. In familie, uneori sunt discutii și artmosfera nu e calma, dar simți soliditatea legăturilor tale cu partenerul. A doua jumătate a lunii este propice activităților comune, planurilor de viitor si responsabilizarii ambilor din cuplu.

Carieră

Luna aprilie aduce obstacole care nu te vor împiedica să înaintezi. Micile rivalități sau lipsa de ascultare vă perturbă relațiile profesionale. În ciuda unor discutii in contradictoriu, sunteți centrat, sigur de abilitățile voastre, cu o idee precisă a traseului profesional. Această certitudine te pune într-o poziție bună pentru a evolua.

Sanatate

Chiar dacă aveți sănătate de oțel chiar acum, nu sunteți supora-oameni.. În plus, este posibil să fiți predispuși la creșterea tensiunii arteriale. Prin urmare, trebuie să alternați efortul și confortul!

Gemeni

Dragoste

De la 4, Venus te sărbătorește, primești toate favorurile lui Cupidon! In familie, ai parte de o bucurie in familie alaturi de părinți sau parteneri atenți și iti regasesti fericirea. Daca esti singur, stelele sunt de partea ta. O întâlnire fericită este probabila la începutul lunii și discutia decurge perfect. Fii deschis la orice propunere.

Carieră

Ce lună! Trecerea lui Marte, dar mai ales a lui Saturn în Vărsător, vă oferă avantaje excepționale în ceea ce privește munca. Ești mai răbdător, măiestria și curiozitatea ta intelectuală te onorează și îți permit să excelezi în afacerile tale. Munca ta este mai profundă și mai atentă, meriti felicitari.

Sanatate

Un mare entuziasm și o energie debordantă este ceea ce iti pregateste luna aprilie. Știi să-ți reglezi perfect energia și obții autocontrol, ceea ce oferă sprijin organismului tau.

Rac

Dragoste

Simit ca nu poti lasa iubirea să se exprime. Este din modestie? De frica suferinței? În orice caz, asterni tacerea peste emoțiile tale și ignori viața ta privată. Cu toate acestea pentru ca sunteti o persoana sensibila, trebuie să va simtiti iubiti. Așadar, nu rămâneți ascuns prea mult timp izolat sufleteste.

Carieră

Esti in forma maxima și după ce ai teminat lucrul, te ocupi acum de investițiile tale financiare sau cel puțin de câștigurile sau economiile mici pe care le poți aduce. Pentru asta, nu ezitați să iti restructurezi conturile, să revizuiesti metodele, să schimbi modul de lucru. Faceți tot posibilul pentru a câștiga confort.

Sanatate

Un tonus bun rămâne aliatul tău pentru o formă bună, dar gândește-te la relaxare. Punctele slabe sin aceasta luna sunt stomacul si ficatul. Atenție la micile disconforturi sau dureri!

Leu

Dragoste

Astepti de multa vreme ca stelele sa iti aduca o luna pozitiva in dragoste. Ei bine, aprilie este una din cele mai bune luni, ai sanse mari de fericie. In cuplu, îți consolidezi relațiile cu partenerul tău, prin investiții sau proiecte comune.

Carieră

Trebuie să contesti anumite credințe și angajamente pentru a continua să evoluezi. Chiar nu ai de ales, chiar dacă te deranjează, schimbarile sunt necesare. Nu-ți fie teamă să te diferențiezi de ceilalți și să avansezi într-un mod mai personal.

Sanatate

Ai nevoie de disciplină în modul de viata pentru a te ajuta să te echilibrezi. E bine sa adopti un regim mai sanatos sau chiar o dieta, iti va intari organismul.

Fecioara

Dragoste

In zona sentimentala, acționezi impreuna cu partenerul pentru a menține armonia în gospodărie, dar uneori, rolul de părinți te face să uiți de persoana draga. Dacă sunteți in cuplu de ceva timp, aveți probleme să vă adaptați ritmului celuilalt. Cei singuri au parte de iubirea universală și compasiunea care inseamna mult în aceste zile decât iubirea propriu zisa.

Carieră

Mercur și Neptun îți îmbunătățesc munca în echipă și te împing să îndeplinești o misiune comună. Condus de un ideal, evoluezi într-un proiect colectiv care îți este aproape de inimă. Dar nu se pune problema de a fi favorizat in grup. Vă spuneți părerea si sunteti ascultat.

Sanatate

Mintea ta este ascuțită, uneori ideile snt prea rapide. Intuitia și imaginația voastră fertilă te ajuta. Fizic, te bazezi pe rezerve, dar puterea ta crește de zece ori în fața dificultăților.

Balanta

Dragoste

Cerul este foarte promițător începând cu data de 4, deoarece Venus, Marte și Saturn vă anunță, fie o întâlnire decisivă dacă sunteți în căutarea iubirii, fie un nou impuls în cuplu, care este mai unit. Savurezi descoperirea sau redescoperirea sinceră a celuilalt. La sfârșitul lunii, ai o singură dorință: să te lași purtat de cele mai secrete vise.

Carieră

Vești bune! Marte și Saturn, care tocmai au ajuns în Vărsător, vă sprijină în eforturile voastre, vă consolidați poziția profesională și acordați mai multă greutate așteptărilor voastre.Te simți onorat pentru ca ceilalti au încredere în tine, te ascultă ,îți încredinteaza misiuni, responsabilități sau un loc de muncă pe care ți-l doresti de mult timp.

Sanatate

Mercur și Neptun vă invită să vă relaxați. Trebuie să te întinerești, să-ți simți corpul vibrand de energie, această călătorie a sufletului are toate virtuțile pentru a-ți întări fizicul și a-ți regenera mintea.

Scorpion

Dragoste

Ai un început bun de lună. In prima săptămână, te bucuri pe deplin de fericirea care îți este dată. Apoi, aveți tendința să puneți la îndoială prieteniile și legăturile voastre emoționale, deoarece trebuie să vă trăiți relațiile cu pasiune și intensitate. Nu fi prea exigent cu ceilalți.

Carieră

Acum e un cumul de planete în jurul tău! Marte și Saturn te epuizează puțin pentru că sarcinile care îți aparțin sunt mai greu de gestionat. Din fericire, Mercur și Neptun îți oferă sanse financiare bune. Jupiter și Pluto îți consolidează încrederea și abilitățile. Așadar, puteți lua în considerare o lună obositoare, dar constructivă.

Sanatate

Sunteți pe calea cea bună între putiinta și voință. Pe de altă parte, evitați să vă dispersați pentru a nu vă epuiza inutil. De asemenea, aveți grijă de anumite poluări mentale care vă dăunează vieții private.

Sagetator

Dragoste

Luna asta esti predispus la capricii. Desigur, nu îți lipsesc argumentele în luarea deciziilor tale, dar partenerul nu e intotdeauna de acord.. Acest lucru face ca relatia sa cunoasca dificultati, dar fără să fie real amenintata. Profitade Luna Plină în data de 8 pentru a fi de acord cu un proiect comun. Daca esti singur, ai sanse sa flirtezi!

Carieră

Luna aceasta, la job, bate fierul cât e cald! De asemenea, apare optiunea sa faci o afacere profitabila.. În cazul tranzacțiilor, ai darul de a te poziționa cel mai bine, cu argumente impecabile, pentru a fi câștigător. Dacă esti în căutarea unui loc de muncă, Mercur și Saturn favorizează semnături și angajamente în jurul datei de 11.

Sanatate

Nu vă lipsește tonul sau inspirația! Iubești existența și mai pasional luna aceasta. Totul îți vorbește: natură, atmosfera, culori, muzică … sanatatea e la inaltime si forma fizica de asemenea.

Capricorn

Dragoste

Poate că lucrurile au fost prea rapide în ultima vreme? Se pare că merg struna inițiativele in dragoste. La începutul lunii, managementul zilnic are prioritate asupra relatiei, apoi, începând cu data de 13, gasesti timp pentru iubire alaturi de partener.

Carieră

La locul de muncă, îți continui călătoria de succes, dar cu mai puțin fervoare. Refuza mai ales situațiile de concurență care te obosesc rapid. Din fericire, reușești să evoluezi fără probleme, datorită abilității tale. Din punct de vedere financiar, Saturn retrograd, din 11, te cheamă la înțelepciune și prudență în probleme de management.

Sanatate

Mintea ta este destul de copleșită în aceste zile de diverse preocupări și îți este foarte dificil să te golești pentru a te relaxa profund. Un film bun, amuzant sau fantastic, iti schimba starea de spirit.

Varsator

Dragoste

Incepand cu 4, Venus și Marte îți promit o împlinire sentimentală frumoasă, comunicarea este esențială în relațiile tale și în aceste zile, profita de relatia de cuplu! Cei singuri se avanta intr-o aventura la distanta si se pare ca se simt minunat si comunica perfect.

Carieră

Ce lună! Marte și Saturn aterizează în zodia ta. Sunteți mai disciplinat, vă extindeți cunoștințele, vă susțineți CV-ul. Motivația voastra este exemplară. Mercur și Neptun te inspiră cu planuri financiare bune, Jupiter și Pluto te ajuta și îți stimulează ambițiile. Aveți mijloacele de a atrage norocul.

Sanatate

Pe lângă dinamismul de invidiat și intuiție bună, veți găsi calm interior și seninătate. În plus, încrederea. în sine este evidentă, vă permite să alungați toate temerile sterile.

Pesti

Dragoste

Sunteți mai puțin confortabil sentimental incepand cu data de 4. Îți exprimi mai dificil aspirațiile emoționale și această atitudine te face puțin îndepărtat de teama de a nu fi dezamăgit. Daca esti singur, din lipsă de încredere în tine, poti adopta o atitudine excesiv de seducătoare, dar care nu e cea potrivita. Așadar, alungă orice pesimism legat de viitorul tău.

Carieră

Ai o mică problemă cu jobul, unele zile îți par foarte lungi! Mercur și Neptun în zodia ta inspiră creațiile si zona imaginatiei, te deranjeaza rutina.Farmecul tau îți permite să ieși în evidență, propunerile tale sunt acceptate simplu. In plan financiar, Jupiter si Pluto iti protejeaza activele si te ajuta in proiectele tale.

Sanatate

În ciuda sanatatii bune, îți lipsește rezistența. Nu vă încărcați agenda: unele invitații pot aștepta. Uitați și de activitățile de petrecere a timpului liber care consumă timp în această lună. Cuvântul de ordine este odihna.

sursa:cespunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *