Ianis Hagi, în sfârșit o veste mare. Decizia luată de scoțieni. E oficial

Revenit la Rangers după ce a fost în lotul României la primele două meciuri din Liga Națiunilor, Ianis Hagi a primit o veste mare. Scoțienii au luat o decizie importantă. Totul este oficial.

Ianis Hagi, în sfârșit o veste mare. Ce decizie au luat scoțienii. Totul e oficial

Pandemia a alungat publicul din tribune, iar meciurile de fotbal, și ele întrerupte o perioadă, se desfășoară fără spectatori. Totuși, timid ce-i drept, se încearcă readucerea fanilor în tribune. Iar acum vine o veste mare, care îl poate bucura și pe Ianis Hagi. Mai ales că este anunțată de guvernul scoțian. Executivul a autorizat un test la sfârșitul acestei săptămâni, și anume prezența a câte 300 de spectatori la două meciuri din Scottish Premiership, unde activează și internaționalul român.

Bucurie mare pentru fanii echipelor gazdă, astfel că la două meciuri vor intra câte 300 de spectatori în tribune: Ross County – Celtic şi Aberdeen – Kilmarnock. Accesul suporterilor echipelor vizitatoare va fi interzis.

„Nu s-a luat încă nicio decizie finală cu privire la reluarea generală a evenimentelor pe stadioane cu un număr restrâns de spectatori şi nimic nu ar trebui să se ia în considerare ca fiind stabilit în această etapă.

Cu toate acestea, guvernul scoţian a fost de acord ca Liga Profesionsită de Fotbal să poată organiza două evenimente pilot, fiecare cu doar 300 de susţinători ai gazdelor, la 12 septembrie”, a declarat ministrul scoţian al Sporturilor, Joe Fitzpatrick.

Este posibil ca pe viitor și Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi, să aibă parte de susținerea fanilor la meciurile de acasă.

Glasgow Rangers, lider în Scoția

Glasgow Rangers a început în forță actualul sezon și este lider în Scoția, cu 16 puncte după primele șase meciuri disputate. „Protestanții” au câștigat cinci partide și au înregistrat o remiză, au marcat 11 goluri și nu au primit niciunul. Rangers este singura echipă care nu a primit gol în acest sezon de Scottish Premiership. Ianis Hagi a contribuit și el la zestrea echipei sale, cu un gol marcat în minutul 15 al meciului Hamilton – Rangers 0-2, de pe 28 august.

Ianis Hagi, care va împlini 22 de ani pe 22 octombrie, nu a avut un început grozav de sezon, fiind chiar ținut pe bancă aproape tot meciul pe care Rangers  l-a susținut cu Kilmarnock, pe 22 august. Rangers s-a impus atunci pe teren propriu cu 2-0.

Marea rivală a lui Rangers, Celtic Glasgow ocupă momentan locul al treilea în clasament, dar a disputat doar patru meciuri în actuala stagiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *