Iași. Papa Francisc, mesaj superb despre România

Papa Francisc a spus, sâmbătă, la Iași, în fața a peste 150.000 de oameni, că „România este Grădina Maicii Domnului”, așa cum spusese acum 20 de ani și Papa Ioan Paul al II-lea. „Este o mama care cultivă visurile fiilor, care le păzește speranțele și care aduce bucuria în case”, a spus Papa.

De pe scena din fața Palatului Culturii din Iași, Papa Francisc le-a spus oamenilor că România este „Grădina Maicii Domnului”, lucru pe care l-a spus, în urmă cu 20 de ani și Papa Ioan Paul al II-lea, în vizita sa în țara noastră.

„România este Grădina Maicii Domnului și în această întâlnire am putut să-mi dau seama de acest lucru, pentru că ea este o mama care cultivă visurile fiilor, care le păzește speranțele și care aduce bucuria în case. Este o mama duioasă și concretă, care are grijă de noi. Voi sunteți comunitatea vie și înfloritoare, plină de speranță pe care o putem oferi mamei. Ei, mamei, să-I consacrăm viitorul tinerilor, viitorul familiilor și al bisericii”, a spus Suveranul Pontif.

Papa Francisc își încheie a doua zi a vizitei sale Apostolice la Iași, urmând să plece la București. Duminică, în a treia zi, Suveranul Pontif beatifică șapte eroi martiri pe Câmpia Libertății de la Blaj, apoi pleacă din România, de pe Aeroportul Internațional Sibiu, unde va avea loc un ceremonial de plecare, informează Mediafax.

Sursa:www.dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *