Ieșirile „în popor” ale primarului Piedone, însoțite de o adevărată armată media

Prezența pe teren a primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este urmărită și înregistrată de o echipă media super- profesionistă, dotată cu toată aparatura necesară.

Cel puțin șase profesioniști însoțesc edilul la descinderile acestuia prin cartier. Câteva imagini cu echipa de filmare au fost postate de activista civică Irina Zamfi.

A venit domnu Piedone-n cartier. Iote ditai infrastructura tehnică: camere, lumini, aparate foto, ba chiar și o doamna care avea în poală niște ceva ce semăna a portfard. Și un mic..cum să zic io: ca schelele alea pentru anvelopări, dar tech așa, de stătea un domn cu o cameră pe ea.

Lu domnu primar îi place în campanie. Și să dea din mâini precum știm noi cine: dirija hoarda de popor din spatele lui. Pe vestuțele lor scria DORECTOR! Așa scria! Și cu camere. Și grotescul cela de “primar-gospodar”, susține Zamfi.

Piedone și-a explicat, la rândul său, gestul de a ieși în diferite zone din sector, fără a pomeni însă nimic de echipa media care-l însoțește sau de cine anume o finanțează.

„Așa cum am promis, mi-am mutat biroul pe stradă, printre cetățeni, pentru a mă asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie, că lucrările începute sunt în grafic și că oamenii din subordine își fac treaba într-un mod eficient. Administrația publică nu se face stând într-un birou confortabil, ci direct pe stradă, printre locuitorii din sector. La teorie suntem buni cu toții, dar pentru a moderniza un sector care a fost ignorat ani buni trebuie să trecem la practică”, susține Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *