Imaginea incredibilă publicată de Cornel Ilie de la Vunk după ce și-a anunțat divorțul. Cum apare fosta sa soție

Fără îndoială, anul 2020 se poate numi și anul divorțurilor. Nu știm dacă pandemia a afectat în mod negativ unele relații, însă știm sigur că în timpul ei s-au despărțit mai multe cupluri ca în nciun alt an. Ultima bombă din showbiz este lansată de Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. Acesta și-a anunțat divorțul pe o pagină de socializare într-un mod inedit.

Imaginea publicată de Cornel Ilie de la Vunk după ce și-a anunțat divorțul

Putem spune că în 2020 astrele nu au fost de partea multor cupluri din showbizul autohton care au ajuns în pragul divorțului după ani, sau chiar zeci de ani de căsătorie. Cupluri despre care nimeni nu și-ar fi închipuit vreodată că se pot despărți. Însă viața ne demonstrează cât de imprevizibilă este.

Cornel Ilie și soția sa, Eliza, au pus capăt unei căsnicii de cinci ani, într-un mod amiabil, fără certuri și scandaluri care să le afecteze imaginea. Discreți, precum relația lor în toți acești ani, cei doi au încheiat povestea de dragoste care ar fi trebuit să fie pentru totdeauna, așa cum au jurat în fața Altarului. Motivele exacte ale despărțirii nu se cunosc încă, însă unele voci vorbesc de lipsa de iubire dintre ei.

Solistul trupei Vunk a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde a posta și o fotografie în care cei doi foști soți își dau mâna într-un mod amical.

Cornel Ilie: ”Există dragoste după iubire”

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Eliza și Cornel Ilie erau căsătoriți din 2015, și au împreună doi copii.

Din “Poveste” a rămas “O veste”:De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer…

Publicată de Cornel Ilie pe Vineri, 4 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *