Încă trei jucători de la clubul de fotbal Dinamo au fost testați pozitiv cu Covid-19. În prezent, la Dinamo sunt 10 jucători infectați cu noul coronavirus

Clubul de fotbal Dinamo a anunţat sâmbătă, pe pagina de Facebook, că încă trei coechipieri din lotul său au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, după ce şapte jucători au fost depistați cu infecție joi şi vineri.

Situația de la Clubul Dinamo a condus la amânarea partidei restante cu Chindia Târgovişte.

„Dinamo Bucureşti a anunţat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10″, au transmis reprezentanții grupării din Liga I.

„Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică”, se mai precizează în informare.

Surasa Foto: Facebook/Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *