Intervenții ISU Giurgiu 01.02.2018 – 02.02.2018

În perioada 01.02.2018 – 02.02.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 12 situații de urgență, astfel:

– 10 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- asanare muniție- localitatea Vânătorii Mici;- 1 intervenție- deblocare persoane– municipiul Giurgiu.

În data de 01.02.2018, ora 20: 17,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea unor persoane. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru deblocarea a două persoane rămase blocate în ascensor la nivelul șase.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *