Intervenţii ISU Giurgiu 01.04.2018 – 02.04.2018

În perioada 01.04.2018 – 02.04.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 13 situații de urgență, astfel:
– 8 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- incendiu vegetație uscată – localitatea Cartojani;
-1 intervenţie- asigurare măsuri PSI- localitatea Bolintin Vale;
-1 intervenție- accident rutier- localitatea Ciorogârla;
-1 misiune- asigurare măsuri PSI- meci de fotbal- Stadionul Marin Anastasovici;
-1 intervenție- sprijin SAJ– municipiul Giurgiu.
În data de 01.04.2018, ora 23:40, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Cartojani pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un metru pătrat. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.
În data de 01.04.2018, ora 10:54, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru asigurarea măsurilor PSI la o scurgere de gaze a unei conducte subterane. Pompierii au asigurat zona până la sosirea unui echipaj din cadrul societății de distribuție a gazelor naturale.
În data de 01.04.2018, ora 15:00, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ciorogârla în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. Echipajul prezent la fata locului a asigurat zona și a acționat pentru sablarea carosabilului.
În data de 02.04.2018, ora 03:13 , I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane de la locuința acesteia la ambulanța SAJ.

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *