Intervenții ISU Giurgiu – 04-05. 01. 2018

În perioada 04.01.2018 – 05.01.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 6 situații de urgență, astfel:

– 6 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fosthipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

Echipajele subunităților din cadrul ISU Vlașca Giurgiu au executat două recunoașteri în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

  • RECUNOAȘTERE ÎN TEREN- localitatea Adunații Copăceni- S.C. MOL ROMÂNIA S.A.

  • RECUNOAȘTERE ÎN TEREN- municipiul Giurgiu- Teatrul Tudor Vianu.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

                                                                                                                                                                                       Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

 

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *