Intervenții ISU Giurgiu 09.-10.01.2018

În perioada 09.01.2018 –10.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 6 situații de urgență, astfel:

– 4 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.- 2 intervenții- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;- 1 intervenție- salvări animale- municipiul Giurgiu.

În data de 10.01.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul a două persoane supraponderale de la locuințele acestora la ambulața SAJ.

În data de 11.01.2018, ora 06: 09,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru salvarea unui patruped (câine) blocat într-un canal

În data de 10.01.2018 echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu împreună cu Poliția Rutieră Giurgiu au desfășurat controale în localitatea Uzunu pentru vehiculele care transportă marfă și substanțe periculoase.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *