Intervenții ISU Giurgiu 10. – 11.01.2018

În perioada 10.01.2018 –11.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 10 situații de urgență, astfel:

– 9 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.-1 intervenție- accident rutier- localitatea Daia.

În data de 10.01.2018, ora  22: 44,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Daia pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. În accident a fost implicat un autoturism, care, la sosirea pompierilor se afla răsturnat pe plafon. După executarea recunoașterii pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriilor și spălarea părții carosabile.

Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate  obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

  • RECUNOAȘTERE ÎN TEREN- localitatea Ghimpați- S.C. OMV Petrom Market S.R.L.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

 

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *