Intervenții ISU Giurgiu 23.01.2018 – 25.01.2018

 În perioada 23.01.2018 – 25.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 16 situații de urgență, astfel:

– 13 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- incendiu locuință- localitatea Bolintin Deal;- 1 intervenție- incendiu autoturism- municipiul Giurgiu;- 1 intervenție- incendiu locuință- localitatea Răsuceni.

În data de 23.01.2018, ora 13: 04,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Deal pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum.  Cauza probabilă a producerii incendiului: flacară.

În data de 24.01.2018, ora 18: 51,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor, bordul și scaunele din față ale autoturismului.  Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

În data de 24.01.2018, ora 19: 38,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Răsuceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars mobilierul locuinței, materiale textile, tâmplăria din lemn, două televizoare, acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 m.p., documente personale, s-au degradat două frigidere, o masină de spălat, o ladă frigorifică și un calorifer electric.  Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *