Intervenţii ISU Giurgiu 26.04.2018 – 27.04.2018

În perioada 26.04.2018 – 27.04.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 10 situații de urgență, astfel:
– 4 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenție- incendiu locuință- localitatea Bolintin Deal
-3 intervenţii- incendii vegetație uscată;
-2 intervenții sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;
În data de 26.04.2018, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui număr de trei incendii de vegetație uscată. Incendiile s-au manifestat atât pe autostrada A1, cât și în localitatea Adunații Copăceni.
În data de 26.04.2018, ora 07:52, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Deal pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD aparținând Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars tabloul și instalația electrică. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.
În data de 26.04.2018, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul a două persoane de la locuințele acestora la ambulanța SAJ.
EXERCIȚIU PENITENCIARUL GIURGIU- MUNICIPIUL GIURGIU;

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Mulţumim ISU Giurgiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *