Ionel Arsene iese la rampă, după ce Iohannis a cerut dispariția PSD: Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe pesediști în lagăre de concentrare

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a transmis vineri că nu a întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură, cu referire la Klaus Iohannis, după ce șeful statului a cerut într-un discurs la Baia Mare ca PSD să dispară din funcțiile de conducere ale țării.

„#fărăură #fărădezbinare Derapajele lui Klaus Iohannis sunt tot mai periculoase! Candidatul liberalilor are doar obsesia războiului cu PSD.

În discursul său de azi, de la Baia Mare, a pronunțat din nou, de zeci de ori, numele PSD, legându-l de cuvinte cu caracter militar: dispariție, eliminare, înfrângere. Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe pesediști în lagăre de concentrare!

Nu am întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură și pentru care „normalitatea” să însemne eliminarea oponenților săi politici. Ura nu există în fișa postului de președinte! Oameni buni, haideți să facem un bine acestei țări și să-l trimitem acasă pe acest individ arțăgos cu aere de războinic! #iohannislasibiu #vioricadăncilăpreședinte”, a scris Arsene pe Facebook.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *