Ionuț Rusu, de la iUmor, a lovit din nou. Satira cu Vela și Arafat i-a cucerit pe jurați

Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent din istoria iUmor, a revenit pe scenă, în prima ediție a noului sezon, de data aceasta ca invitat special. Ionuț Rusu nu s-a dezis și „riscă” să strângă din nou milioane de vizualizări pe YouTube.

Sezonul 9 iUmor a avut premiera duminică (13 septembrie), de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și-au reluat locurile în juriu. În prima ediție au avut parte de un moment special, pe care l-au răsplătit cu aplauze și cu hohote de râs.

După ce numărul său despre rugăciunile din România a rămas cel mai vizualizat din istoria iUmor, cu 14 milioane de vizualizări în ultimii patru ani, pe contul oficial de Youtube al emisiunii, Ionuț Rusu a revenit la iUmor ca invitat special, cu un număr de satiră cât se poate de actuală, intrând în rolul și în pielea lui Raed Arafat, scrie click.ro.

Ionuț Rusu l-a jucat pe Raed Arafat la iUmor

Practic, pe scena iUmor au apărut Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat, în formula bine cunoscută românilor din starea de urgență. Momentul a început în forță, iar juriul și publicul i-au răsplătit pe deplin cu aplauze. „După cum bine știți, situația în acest moment în țară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă… la altcineva. Am luat la cunoștință faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere și acasă la altcineva nici nu-ți vine să faci curățenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar”. Raed Arafat a continuat: „Referitor la situația din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus și înseamnă „A, te-ai îmbolnăvit?” Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat)”.

[embedded content]

Cum îți votezi concurenții preferați

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *