Irinel Columbeanu, luat la întrebări de Denise Rifai: „Cum ați putut pierde 150 de milioane de euro?“

Următorul invitat al lui Denise Rifai în platoul emisiunii sale este omul de afaceri Irinel Columbeanu. Controversatul afacerist, a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro și a cărui viață s-a desfășurat, de cele mai multe ori, pe prima pagină a taboidelor, va face lumină în ceea ce privește viața personală, dar și asupra presupuselor motive care au dus la pierderea fabuloasei averi, scrie click.ro.

Irinel Columbeanu

Sursă foto: Kanal D

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor amoroase cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu trăiește în ultima perioadă într-un con de umbră. Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

Fosta casă a lui Irinel Columbeanu în vremurile ei de glorie

Sursă foto: Arhivă Click!

Zilele în care cheltuia zeci de milioane pe o sticlă de șampanie sunt doar o amintire și acum locuiește modest, cu chirie, într-un apartament din zona Colentina, în Capitală. Casa de la Izorani, în care Irinel colecționa adevărate obiecte de artă, a ars recent din temelii, iar reparațiile pe care acestea le necesită pentru a ajunge din nou la fel de impunătoare ca odinioară nu sunt deloc de neglijat.

Marți, 15 decembrie, Irinel Columbeanu este invitatul lui Denise Rifai și va trebui să răspundă unora dintre cele mai incomode întrebări. „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, sunt doar câteva dintre curiozitățile cărora Irinel le va oferi răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *