Jurnaliști din mai multe redacții, refuză să participe la dezbaterea președintelui Iohannis cu sine însuși!

Tensiuni înainte de discuția de marți a lui Klaus Iohannis, pe care Rareș Bogdan o consideră ”pe model american”, dar pe care presa o vede, mai degrabă, drept una ”asemănătoare cu întâlnirile electorale organizate de Viktor Orban”.
Citeşte întreaga ştire: Jurnaliști din mai multe redacții, printre care de la ziare.com, refuză să participe la dezbaterea președintelui Iohannis cu sine însuși!

La întâlnirea prin care încearcă să substituie dezbaterea refuzată cu Viorica Dăncilă, stafful de campanie al președintelui României a împărțit presa în trei categorii:  Câțiva ziariști care pot pune întrebări. Reporterii care pot relata fără să întrebe – situație normală la orice dezbatere. O serie de jurnaliști invitați speciali, nominal, care să stea în ”tribuna oficială”, dar care, de asemenea, să tacă. Mai mulți dintre cei care au primit invitația să intre în această ultimă categorie au refuzat deja. Conform surselor Libertatea, printre cei invitați se numără Magda Grădinaru (ziare.com), care de altfel a și postat un mesaj pe Facebook. Jurnalista a explicat că se află la Bruxelles, însă, și dacă ar fi în București, „nu m-aș fi dus dacă era doar pentru a asista din sală”. Mai mulți jurnaliști au scris în ultima vreme articole în care au criticat formatul ales de președinte și nu au acceptat prezența decorativă, în afara dreptului de a pune întrebări.

sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *