Klause Mikimause Iohannisee !!!

Nenorocitulee!!!!! Klause Mikimause Iohannisee !!!
Ți-am vazut declarația de presă in direct de la ospiciul Cotroceni. Mai bine zis am vazut cum aia care te-au pus acolo te-au lăsat sa ieși din salon pana la sala de mese și te-au lăsat si sa-ți debitezi tâmpeniile caracteristice. Iar ti-au ascuns ăștia medicamentele și ai început iarăși sa delirezi de PSD : pentru tot ce se întâmpla in acest moment, in opinia ta, doar PSD e de vina. Am vazut ca vorbești de corupție.
Chiar nu ți-e rusine?
Tu vorbești? Tu, care ești singurul primar care a scăpat de condamnare pentru incompatibilitate ?
Tu vorbești, când Guvernul tău vinde masti și obliga spitalele sa cumpere de la Unifarm echipamente de protecție la suprapreț ?
Nu tu și guvernul tau ați facut acordul cu Germania, ca sa exportați sclavi pentru SparaAnghela Merkel, prin firmele de casa ale lui Flutur, scuipind pe carantina ? Sau Flutur n-o fi liberal, o fi pesedist ?
Tu vorbești ca in unele funcții sunt oameni incompetenți, dar cică aia sunt doar de la PSD. Tu vorbești de profesioniști in funcții publice?
Păi, cine a pus, băi, director de spital un chelner ? Sau un procuror penal, vestitul Eva, șef de spital psihiatric ? Cine a pus la CEO Oltenia un specialist în somn, sau la Ministerul Muncii un secretar de stat lăutar ? PNL-isti sînt toți ăștia , și exemplele pot continua. Sa nu mai zic de un șomer ajuns premier !
Tu vorbești de baroni PSD?
Nu ți-e rusine?
Aaaaaa, Flutur nu e baron, e grof ? Flutur, nesimțitul ăla penal, care chema doctorii, ca pe slugi, ca să-i facă lui test pentru Covid, nu pacienților.
Tu spui ca vrei sa se joace copiii în parc?
Tocmai tu care nu știi ce înseamnă un copil intr-o familie ? Că tu știi doar ce înseamnă să ai multe case, luate pe șmenuri, și concedii exotice, de lux, îmbuibatule.
Ai zis ca vrei sa ne vedem părinții in siguranta?
Da, ai tai or fi in siguranta, in Germania, cu pensii mari. Iar la noi, vajnicii milițieni ai lui Vela amendează câte un bătrânel care iese din curte, ca sa-și prindă găina care a fugit în drum. Nu ți-e rușine, ordinarule ?
Ai zis, nenorocitule, ca PSD-ul s-a bucurat la decizia CCR de a declara amenzile neconstituționale.
Da, hiena care ești, așa e! Ați cocoșat poporul asta cu amenzi, in loc de teste pentru COVID. Aveați nevoie de banii ăștia ca sa plătești datoriile unei bănci străine, care sta cu chirie intr-o casa de a ta, ciordita și aia !
Ai zis ca legile pe care PSD le-a inițiat, cele privind ratele la bănci și facturile la utilități sunt populiste.
Ai dat-o și pe patetisme ieftine, mormanule de constipație. Cînd au de câstigat românii simpli, pentru tine e populism, când câstigă băncile, e in regula pentru profitorii ordinari ca tine.
Văd ca ai zis de PSD și sateliți.
Știi tu ceva…
E satelitul din Germania care ghidează un robot coclit, și ăla vai de mama lui, ca tine.
Nu te-ar înghiți odată pământul ăsta, pacoste cu bulbuci ce ești …
De fapt, cred ca nici pământul asta, românesc, nu ar înghiți un ordinar ca tine.
Nici de îngrășămint natural nu ești bun, balegă de plastic !Radu Cristescu

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *