Lidia Buble a rupt tăcerea! Este pentru prima dată când artista face aceste mărturisiri despre despărțirea de Răzvan Simion. Mesaj sfâșietor

Lidia Buble rupe tăcerea! Artista facele primele declarații după despărțirea de Răzvan Simion, alături de care a fost aproape șase ani. Ce a postat blondina pe contul ei personal de instagram i-a lăsat pe fani mască.

Răzvan Simion și-a găsit pe altcineva?

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat, la începutul lunii iunie, separarea dureroasă de Lidia Buble, printr-un mesaj emoționant, pe Instagram. Chiar dacă au trecut câteva luni de când au decis să urmeze drumuri separate în viață, matinalul de la „Neatza” a fost surprins, recent, în compania mai multor domnișoare frumoase.

La sfârșitul lunii august, celebrul prezentator a fost fotografiat, în timp ce se afla într-o mică escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasă. Recent, pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Răzvan Simion și presupusa lui nouă iubită, în timp ce se aflau într-un local de fițe.

Răzvan Simion, surprins în compania unei brunete misterioase

Răzvan Simion, surprins în compania unei brunete misterioase

Lidia Buble, versuri despre separarea de Răzvan Simion?

Frumoasa cântăreață nu s-a afișat, încă, în compania vreunui pretendent, dar a reușit să-și pună fanii pe gânduri. Lidia a împărtășit câteva versuri din piesa pe care urmează să o lanseze în curând, iar fanii s-au gândit că sunt cu dedicație pentru Răzvan Simion.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul
Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari
Nu mă juca pe degete,
Sau du-te învârtindu-te!
Cu o mână mă ții, cu alta mă-mpingi,
O dată mă-nvii, o dată mă stingi.
O noapte mă ai, o noapte mă dai
O dată m-adori și-apoi mă dobori…”

Chiar dacă versurile spun povestea unei iubiri toxice, Lidia Buble nu a comentat pe seama lor. Deși pare că blondina încă suferă după fostul ei iubit, ea le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de fericită este de faptul că piesa i-a fost deja redată la radio, fără să fi fost lansată încă:

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.”, a povestit Lidia Buble într-un instastory.

 Lidia Buble a rupt tăcerea! Este pentru prima dată când artista face aceste mărturisiri despre despărțirea de Răzvan Simion. Mesaj sfâșietor

Lidia Buble a rupt tăcerea! Este pentru prima dată când artista face aceste mărturisiri despre despărțirea de Răzvan Simion. Mesaj sfâșietor

S-a refugiat în munca de la studio

Artista se află pe culmile succesului și se bucură de o carieră fulminantă! După despărțirea de Răzvan Simion, iubitul ei vreme de șase ani, Buble s-a refugiat în studio și lucrează la piese pe care abia așteaptă să le lanseze.

„Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, le-a mărturisit frumoasa artistă fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *