Locuitorii comunei Oinacu: „Mergem înainte cu echipa PSD, la Primăria Oinacu şi la Consiliul Judeţean Giurgiu!”

Realizările primarului PSD Laurenţiu Burtavel în comuna Oinacu se văd, iar oamenii vor ca administraţia social-democrată să ducă la bun sfârşit toate proiectele începute. Pentru că doar împreună pot continua procesul de modernizare al comunei Oinacu, proces sprijinit de către Consiliul Judeţean Giurgiu, condus de către social-democratul Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, la fel ca şi primarul Laurenţiu Burtavel.
Marţi, 1 septembrie, echipa de campanie a PSD Giurgiu, colegii, dar şi susţinătorii lui Laurenţiu Burtavel au mers în toate satele comunei Oinacu, pentru a vorbi cu giurgiuvenii despre tot ceea ce s-a făcut în fiecare localitate, dar şi despre ce urmează să fie construit.
„Împreună cu cei din Consiliul Local şi cu propunerile dumneavoastră s-au rezolvat numeroase probleme care au generat această modernizare a comunei Oinacu. Să ţinem cont de faptul că Oinacu este compusă din trei sate: Oinacu, Braniştea, Comasca şi, la implementarea proiectelor, nu s-a ignorat niciun sat, s-au rezolvat acestea în mod echitabil. Menţionez că nu am alt job în afară de Primărie şi cetăţeanul comunei Oinacu! Nu am lipsit, în aceşti 8 ani, nici în weekend, am fost permanent în această comună, deci fără sacrificiu consider că nu se poate rezolva nimic!”, le-a spus Laurenţiu Burtavel oamenilor cu care a discutat marţi, 1 septembrie.
Sătenii din Oinacu s-au declarat mulţumiţi nu doar de realizările primarului Burtavel, ci mai ales de faptul că promisiunea preşedintelui CJ Giurgiu, Marian Mina, privind reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 507, a devenit realitate.
„Am aşteptat multă vreme până să vedem şi noi acest drum asfaltat. Copiii merg acum la şcoală, fără să fie nevoiţi să iasă în cizme de cauciuc, din cauza noroaielor care erau, după fiecare ploaie. Mergem înainte cu echipa PSD, la Primăria Oinacu şi la Consiliul Judeţean Giurgiu!”, au spus sătenii din Oinacu.Material comandat de Partidul Social Democrat, Organizatia judeteana Giurgiu,cui mandatar 21200019

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *