Mai mulți bătrâni care au abuzat sexual o fetiță de 10 ani, puși în libertate de judecători. Caz nemaiîntâlnit în România

Un caz înfiorător s-a petrecut ân județul Neamț și îi are protagoniști pe câțiva bărbați trecuți de prima tinerețe. Mai mulți bătrâni care au abuzat sexual o fetiță de 10 ani, puși în libertate de judecători. Nu este nicio glumă, ci este decizia justiției române, care a surprins pe toată lumea. Povestea este dură. O minoră dintr-o localitate aflată în apropiere de municipiul Piatra Neamț a fost victima unor bărbați fără scrupule, care au folosit-o într-un mod îngrozitor.

Mai mulți bătrâni care au abuzat sexual o fetiță de 10 ani, puși în libertate de judecători

Pe 1 Decembrie 2020, patru bătrâni din județul Neamț au fost privați de libertate, ca urmare a unui caz în care erau acuzați de abuz sexual. La doar trei zile după decizie, o altă hotărâre a tribunalului o anulează pe prima și îi scoate pe suspecți din celule. Pedepsele inițiale se schimbă și acum, trei dintre ei sunt cercetați în stare de arest la domiciliu.

În cazul celui de-al patrulea, situația este mai gravă. Decizia de privare de libertate a fost revocată de justiție. El nu va fi cercetat în stare de arest la domiciliu și în libertate.

Mai mulți batrani care au abuzat sexual o fetita de 10 ani

Ioan Balmuş, care are 87 de ani, Grigore Ţăpuc, în etate de 81 de ani şi Petre Trăscăuanu, de 75 de ani vor fi investigați de organele abilitate, însă nu vor mai fi obligați să rămână în celulele arestului. În timpul cercetărilor, cei doi vor rămâne în propriile locuințe. Pentru Ion Măriuța, în vârstă de 66 de ani, veștile sunt și mai bune. Acestuia i s-a ridicat restricția inițială, fără a alte măsuri preventive.

Fetița de 10 ani, victima unui alt sătean

În cazul fetiței de 10 ani pe care ar fi abuzat-o sexual cei patru bătrâni, situația este mai delicată. Se pare că minora nu este la prima experiență de acest gen. Un alt bărbat, Ion Ciudin, în vârstă de 61 de ani, a ajuns în fața justiției. Motivul asemănător cu cel pentru care sunt inculpați cei 4. Victima, aceeași fetiță. Ciudin a cerut la rându-i ca justiția să fie mai blândă.

Prin vocea avocatului său, suspectul a cerut să fie cercetat la domiciliu, însă cererea i-a fost respinsă,

Conform actelor de urmărire penală, faptele au avut loc în anii 2019 şi 2020. Profitând de vulnerabilitatea părţii vătămate, de naivitatea specifică vârstei, dar şi de starea materială precare a familiei din care făcea parte, individul a ademenit copila cu sume modice de bani şi ar fi întreţinut cu aceasta relaţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *