Mama fetei dispărute înaintea Alexandrei, EXPEDIATĂ și RIDICULIZATĂ de polițiști: Poate a plecat cu un Făt-Frumos

Monica Georgeta Melencu a povestit, duminică, la Caracal, despre răspunsurile primite de la autorități, atunci când se ducea să întrebe dacă se mai știe ceva de fiica ei, dispărută în 14 aprilie. Femeii i s-a spus că poate Luiza a plecat cu un Făt-Frumos, fata fiind majoră.

Mama Luizei a dezvăluit, presei, că atunci când mergea să întrebe la poliție și DIICOT dacă se mai știe ceva de fiica ei, dispărută în 14 aprilie, din Caracal, în condiții similare cu Alexandra, i se spunea că, fiind majoră, poate a plecat cu un Făt-Frumos.

„Ținând cont că are 18 ani spuneau că poate e plecată de bună voie. Acesta era răspunsul până acum. Trei luni de zile. În ultimul timp au spus că poate Luiza e plecată de bună voie. Răspunsul ăsta l-am tot primit, că Luiza e plecată cu un Făt-Frumos, asta au spus”, a spus Monica Georgeta Melencu, mama Luizei.

Întrebată dacă a vorbit în ultimele zile cu familia Alexandrei, mama Luizei a răspuns afirmativ.

„De patru luni de zile trăim de la o zi la alta. Am discutat alaltăieri (vineri – n.r.) puțin. Vă dați seama, oamenii sunt distruși. Sunt și ei ca și noi. Sperăm. În țara asta atât ne mai rămâne, speranța”, a mai spus Monica Georgeta Melencu.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie, după ce a luat o mașină de ocazie să se întoarcă acasă, în localitatea Dioști, județul Dolj. Fata fusese în Caracal, pentru a scoate banii trimiși de mama ei, care lucra în Anglia.

Atât în cazul ei, cât și în cazul Alexandrei, un necunoscut a sunat la familie și a anunțat că fetele sunt bine și au decis să plece în străinătate, asa că nu trebuie căutate.

Sursa:www.stiripsurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *