Marcel Ciolacu anunţă congres PSD în 29 februarie, dar cu o condiţie: Să nu avem coronavirus

Congresul PSD va avea loc pe 29 februarie, dacă în România nu apar cazuri confirmate de îmbolnăviri cu noul coronavirus, a anunţat luni preşedintele interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Congresul se va ţine, în principiu, pe 29 februarie, în cazul în care în România nu apar cazuri confirmate cu coronavirus.

Este o decizie clară luată de către toţi colegii mei. În cazul în care nu există acest pericol, un congres înseamnă să adunăm peste 1.500 de oameni, dacă nu există acest pericol şi putem să nu punem în pericol membrii de partid sau primarii sau delegaţii la Congres vom ţine Congresul.

Dacă este Congres, structura votată astăzi este cea de preşedinte al partidului, cinci prim-vicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi regionali, secretar general şi primele trei organizaţii pe baza meritocraţiei politice, de drept, în Biroul Permanent Naţional”, a spus Ciolacu, la finalul şedinţei conducerii interimare a partidului.

El a adăugat că nu va mai exista funcţia de preşedinte executiv al partidului, iar Biroul Permanent Naţional a votat acest lucru după o dezbatere, scrie Agerpres.

Ciolacu a refuzat să spună dacă s-a decis asupra candidaturii sale la şefia partidului sau dacă Sorin Grindeanu se va regăsi în această nouă structură de conducere.

sursa:digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *