Marcel Ciolacu: „Dacă nu era PSD la guvernare nu se majora nicio pensie”

„Dacă nu era Partidul Social Democrat la guvernare nu se majora nicio pensie și doamna Gorghiu știe acest lucru. A mai fost un moment în care era un prim-ministru liberal și același președinte al României, care au spus să fie sustenabil totul, că nu e o prioritate mărirea pensiilor. Când ne țineau în case și alții furau”, a precizat acesta.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin în contexul în care senatoarea liberală Alina Gorghiu acuză PSD de minciună, pentru că social-democrații neagă faptul că PNL a făcut cea mai mare creștere a pensiilor, de 14%.

„Problema pensiilor trebuie rezolvată rapid. Mi-aș dori să vă mobilizare din partea tuturor partidelor, dar mi-ar dori și o comunicare onestă către români, fără fente oratorice. Am văzut zilele trecute din partea PSD niște informații eronate în spațiul public pe tema pensiilor, probabil echipa de comunicare a lui Marcel Ciolacu a greșit discursul, pe fondul oboselii”, a spus Gorghiu.

„Pe 1 septembrie 2020, cu premier liberal, punctul de pensie a crescut cu 14%, cea mai mare creștere din Europa. Iar pe data de 1 ianuarie 2022, tot cu un premier liberal, punctul de pensie a crescut cu 10%. Ăsta este adevărul. Că le place unora istoria recentă, că nu le place, nu trebuie să recunoască nimeni meritele unui guvern liberal sau a unui premier liberal, însă adevărul trebuie spus”, a adăugat ea.

Știre preluata de la Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *