Marcel Ciolacu, liderilor PSD: Încetați să vă mai ţineți de liste ca mâța de burlan

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus vineri, liderilor județeni ai partidului, într-o ședință lărgită în care filialele au trecut în revistă situațiile locale, pronosticurile și variantele de candidați, că listele la parlamentare nu trebuie să conțină persoane de o calitate îndoielnică. „Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și papițoi”, a afirmat șeful PSD, au relatat surse social-democrate, scrie stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu

„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din România și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastră depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamnă profesioniști. Încetați să va mai țineți de liste că mata de burlan. V-am spus că vreau oameni competenți. Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papiţoii care își falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor PSD, spun sursele citate.

Acesta a adăugat că este o abordare greșită ca liderii care au pierdut alegerile la diferențe mari să fie primii pe liste.

Ciolacu i-a spus, în acest context, lui Marian Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *