Marcel Ciolacu: Presa nu avea de unde să știe că Sorina Pintea va merge la spital și la ce oră. Suntem bolnavi, încă vrem imagini cu oameni arestați/ Nu mai există pericolul ca PSD să mai atace Justiția, dar cei care au făcut-o au speculat tocmai astfel de imagini

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a numit ”bolnavi” pe cei care agreează mediatizarea imaginilor cu inculpații arestați, spunând că tocmai astfel de ipostaze i-au determinat pe colegii săi din PSD să atace Justiția. Ciolacu a subliniat și că ”astăzi nu mai există pericolul ca PSD să atace Justiția”.

Președintele interimar al social-democraților a mai declarat, miercuri seară, la Digi24, și că jurnaliștii au fost informați de ”cineva din instituțiile publice” că fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea va fi scoasă din arest și transportată la spital pentru analize.

Ciolacu a mai spus că a discutat despre cazul Sorinei Pintea și cu ministrul Justiției care s-a arătat la rândul lui ”îngrijorat”. Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin după ce, tot miercuri, ministrul liberal al Sănătății, Victor Costache, a spus că va discuta cu ministrul de Interne pentru că ”nu este normal ca un om bolnav să fie încătușat”:

”Am avut o discuție cu ministrul Justiției pe această temă. Și dânsul era îngrijorat (…) Cu certitudine presa nu avea de unde să știe că Sorina Pintea va fi acolo și la ce oră. Eu nu spun că a fost ceva dirijat politic, dar sunt niște scăpări în instituțiile statului. Fac vinovat lejeritatea cu care abordăm astfel de cazuri. Suntem bo,navi, încă ne dorim să avem astfel de imagini (…) Indiferent ce a făcut doamna Pintea, nu voi comenta decizia judecătorilor, nu am vrut să iau o decizie în partid pe o anumită persoană, am luat o anumită decizie pentru colegii mei, pe care o vom respecta cu toții: suspendarea din partid (…) Nu mai există pericolul ca PSD să mai atace Justiția. Nu putem spune că Justiția a fost perfectă sau că a existat o independență totală a judecătorilor și procurorii. Dar cei care au fost purtătorii de mesaje din partid nu au fost cei mai potriviți. Dar au speculat astfel de imagini, cu cei duși cu dubele sau arestați și care au fost achitați”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Digi24.

Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *