Marian Mina „Le-am promis atât locuitorilor din comuna Toporu, cât şi domnului primar Constantin Ionescu faptul că vom Drumul Judeţean 503 Giurgiu-Toporu şi m-am ţinut de cuvânt!

Ieri, alături de directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională(ADR) Sud-Muntenia, Liviu Muşat, am semnat contractul de #finanţare pentru un proiect european, în valoare de peste 60 de milioane de lei, câştigat pe Programul Operaţional Regional 2014- 2020. Este cel mai mare proiect pe #POR, ca valoare, depus de o unitate administrativ-teritorială din judeţul Giurgiu.

Îi mulţumesc şi pe această cale domnului Muşat pentru întreg sprijinul acordat Consiliului Judeţean Giurgiu!

Le mulţumesc, de asemenea, tuturor colegilor mei din aparatul propriu care au muncit la întocmirea acestui proiect şi sper ca, în cel mai scurt timp, să demarăm procedura de licitaţie pentru lucrări.

Durata realizării investiţiei este de 24 de luni, dar fiţi convinşi că voi avea grijă ca lucrările să se desfăşoare într-un ritm alert!

DJ 503 este un drum foarte important, nu doar pentru că leagă Giurgiu de judeţul Teleorman, ci şi pentru că străbate o comună cu mulţi agricultori, deci vom facilita comerţul în zonă, dar vorbim şi despre o comună frumoasă, cu potenţial turistic.”

Marian Mina – Președintele Consiliului Județean Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *