Marian Mina : trebuie să continuăm ceea ce am început – dezvoltarea, modernizarea României!

Am participat, astăzi, alături de primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, la conferinţa de presă a #PSD Giurgiu. Le-am mulţumit, şi cu această ocazie, tuturor locuitorilor municipiului şi judeţul Giurgiu pentru încrederea acordată- prin votul din 10 noiembrie- candidatului nostru, doamna Viorica Dăncilă, la alegerile prezidenţiale!

De asemenea, le mulţumesc încă o dată primarilor giurgiuveni şi celorlalţi colegi din echipa PSD Giurgiu pentru că, #împreună, am obţinut un rezultat foarte bun, ce plasează organizaţia noastră pe locul III, la nivel naţional! Mă bucur că oamenii apreciază toate #realizările noastre, în judeţul Giurgiu, în ultimii ani, şi sunt convins că vom obţine un scor şi mai bun, la turul II al alegerilor ce vor avea loc pe 24 noiembrie!

Am reamintit, astăzi, şi faptul că #tactica PNL, exprimată prin teroare, ameninţări, şantaj şi presiuni la adresa primarilor, nu a dat şi nu va da roade! Consider că cei de la PNL se îmbată cu apă rece, deoarece, dacă nu erau cele peste 20.000 de persoane pe listele suplimentare, sigur scorul lor nu trecea de 15%, la Giurgiu.

Sincer, cine ar fi crezut că judeţul nostru are un asemenea „potenţial turistic”? Sute de oameni au votat pe liste suplimentare la Oinacu, Daia, Gogoşari, Vărăşti sau Mihăileşti. Nu ştiam că PNL-iştii şi-au deschis agenţii de turism acolo. De fapt, cred că potenţialul turistic a crescut atât de mult de când Răzvan Cuc „ne-a făcut” şi centura şi Podul Grădiştea şi drumul Giurgiu-Ghimpaţi…

Revenind la alegerile din 24 noiembrie, eu sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câştiga, pentru că merită, este un om muncitor, care se implică, vorbeşte cu oamenii, vine în faţa românilor după o guvernare bună şi trebuie să #continuăm ceea ce am început: dezvoltarea, modernizarea României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *