Marian Mina : Un nou succes al echipei Consiliului Judeţean Giurgiu!

Un nou #succes al echipei Consiliului Judeţean Giurgiu! Am semnat, astăzi, împreună cu directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Muşat, contractul de finanţare privind proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta(SJU) Giurgiu”, depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.
Este un moment foarte important, atât pentru Consiliul Judeţean Giurgiu, cât şi pentru mine, ca preşedinte al acestei instituţii! Îi mulţumesc domnului Liviu Muşat pentru întreg sprijinul acordat, pentru că este, cu adevărat, un prieten al judeţului nostru!
Le mulţumesc tuturor colegilor din echipa de proiect, rolul meu ca preşedinte a fost acela de a le solicita să-l scrie şi să-l depună, astfel că meritul privind întregul efort este al lor!
Giurgiu a devenit, de altfel, primul judeţ din regiunea Sud-Muntenia care reuşeşte să obţină fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului unui spital judeţean!
Suntem mândri de acest lucru, dar mai ales suntem #pregătiţi să trecem la următoarele etape ale proiectului prin care vor fi reabilitate, modernizate şi dotate 17 cabinete medicale şi alte 21 de spaţii ale Ambulatoriului SJU Giurgiu, care, de altfel, va fi şi extins.
#ONouăPromisiuneÎndeplinită #FapteNuVorbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *