Maşina în care a ars de vie o fată de 18 ani, condusă de un bărbat băut şi fără permis. Mergea cu 180 de km/h şi făcea live pe Facebook

La volan se afla un bărbat băut, care nu deţinea permis de conducere. Maşina s-a răsturnat în şanţ şi a luat foc. Şoferul şi un alt bărbat care se afla şi el în autoturism au reuşit să scape cu viaţă, dar n-au intervenit să o salveze şi pe fată.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 octombrie, în jurul orelor 3 dimineaţa, pe DN1 A, în dreptul comunei Cocorăştii Colţ. Minute în şir fata a făcut live pe Facebook prezentând prietenilor virtuali felul în care amicul ei aflat la volan conducea maşina cu o viteză. 

La un moment dat, fata îl atenţionează şi îl roagă să fie atent pentru că urma o curbă. Transmisiunea live se opreşte brusc. Şoferul băut şi fără experienţă pierde controlul volanului, iar maşina părăseşte partea carosabilă şi se răstoarnă într-un şanţ. Maşina a luat foc şi a ars ca o torţă. 

Cei doi bărbaţi aflaţi în maşină (şoferul şi un pasager) au reuşit să iasă afară, dar n-au mai intervenit să o salveze şi pe fată. A fost găsită carbonizată de către poliţiştii care au fost chemaţi la accident.

”În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat  în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieşit faptul că nu deţine permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Bărbatul care a condus maşina a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Pe aceeaşi temă: 

O fată de 18 ani a ars de vie într-o maşină care a luat foc în urma unui accident petrecut în Prahova 

Agent de penitenciar, găsit carbonizat într-o maşină, lângă Medgidia: o variantă a anchetatorilor este că şi-ar fi dat foc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *