Medic: Un moment foarte greu când trebuie să anunţi un deces. Şi mai greu atunci când trebuie să anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul

Consider că atunci când eşti stâlpul casei şi încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil şi să te protejezi”, afirmă el.

„Un moment foarte greu pentru un medic este atunci când trebuie să anunţe un deces! Aseară a trebuit să anunţ decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama! Momentul acesta devine şi mai greu, atunci când trebuie să anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul, Iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani!”, a afirmat Amin Zahra, într-o postare pe Facebook.
El consideră că „atunci când eşti stâlpul casei şi încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil şi să te protejezi”
„Pentru că doar aşa având grijă de voi, puteţi  şi voi la rândul vostru să aveţi grijă de alţii şi astfel, veţi putea trece peste această perioadă cât mai bine!”, adaugă medicul.
Amin Zahra este medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, dar în această perioadă lucrează la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

 

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *