Medicul Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19. Iată ce pași trebuie să urmezi

Reputatul medic Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19. Iată ce pași trebuie să urmați pentru un efect favorabil. Medicul este convins că respectarea sfaturilor ne poate conduce la un rezultat nesperat.

Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19

Sugestiile medicului Virgil Musta sunt ușor de însușit. Și mai ușor sunt de pus în practică. Rețeta se bazează pe o alimentație sănătoasă și pe tratament naturist, care poate ajuta organismul să se refacă rapid.

Formele ușoare de COVID-19 sunt cele mai des întâlnite. Pentru a nu ajunge pe patul de spital pentru a fi monitorizați, pacienții trebuie să respecte niște reguli simple. Imunitatea este cea care trebuie protejată în orice condiții. Pentru o imunitate bună, Virgil Musta îi sfătuiește pe bonalvi să aibă un regim din care să nu lipsească mai multe elemente.

Medicul Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19

Medicul Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19

Consumul de fructe și legume trebuie să nu lipsească. În cazul în care sunteți deja infectați, sfatul lui Musta este să apelați la cunoscuți. Aceștia vă pot lăsa produsele la ușă. E mai mult decât necesar să consumați legume și fructe pentru vitaminele și mineralele pe care le conțin.

Așadar, alimentația sănătoasă poate fi un aliat în lupta cu periculosul coronavirus.

„Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a declarat Virgil Musta pentru ziare.com.

Tratament pe bază de vitamine

Reputatul medic Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19. Ne putem ajuta fiind atenți la ceea ce facem în perioada în care virusul își face de cap.

Pentru a ține coronavirusul în frâu, dacă aveți forme ușoare ale bolii, nu vă sfiiți să luați vitamine din farmacie. Anticoagulantul este recomandarea lui Virgil Musta în astfel de situații. Recuperarea se poate produce mai ușor, dacă vă ajutați organismul. De asemenea, odihna este esențială în astfel de situații

Medicul Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19

Medicul Virgil Musta ne învață cum să ne tratăm acasă, dacă avem un caz ușor de Covid-19

„Anticoagulantul este recomandat la formele ușoare. La asimptomatici nu este cazul. Ei trebuie să ia vitamine (zinc, seleniu), care îmbunătățesc imunitatea organismului”, a declarat dr. Virgil Musta.

Creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus reprezintă o mare problemă în România. Mii de oameni se îmbolnăvesc zilnic, iar situația pare că se înrăutățește pe zi ce trece. Miercuri, 14 octombrie, Grupul de Comunicare Strategică a informat că peste 4000 de români au contractat virusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *