Mi-aş fi dorit ca Prefectura Giurgiu nu doar să comunice mai mult cu cetăţenii, cu presa, ci să şi ia măsuri concrete şi pe care doar această instituţie le poate lua!

Doamna prefect ar fi trebuit să iasă în conferinţe de presă, nu să trimită comunicate seci, şi să le spună oamenilor câte spaţii sunt pregătite în judeţ pentru carantină, dacă sunt fonduri pentru cazurile de persoane izolate la domiciliu, să comunice şi să îndrume primarii din judeţ! Nu este normal să cheme doar patru- cinci primari pe care îi agreează politic şi să împartă judeţul pe zone de care edilii respectivi ar trebui să răspundă!

Înţeleg că nu ştie şi nu poate, dar în asemenea momente, nu ne permitem să gestioneze o situaţie de criză un prefect care habar nu are ce ar trebui să facă!

Din păcate, Prefectura Giurgiu nu este decât un alt sediu de partid, al PNL-ului. Şi, în loc să fie prioritare măsurile privind limitarea efectelor provocate de epidemia de coronavirus, în Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă se discută mai degrabă despre controale „cu dedicaţie”, la primării.

Doamna Aneta Matei, lăsaţi la o parte executarea ordinelor de la partid, preocupaţi-vă de siguranţa şi sănătatea cetăţenilor, pentru că aceasta ar trebui să fie, de fapt, misiunea dumneavoastră la Prefectura Giurgiu!

sursa: facebook

Marian Mina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *