Ministrul Marcel Vela, mesaj în miez de noapte: ‘Lucrurile perfecte nu există, dar atât timp cât avem bunăvoință, putem avea totul’

La finalul unei săptămâni cu numeroase evenimente, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, transmite un mesaj de mulţumire tuturor celor care respectă măsurile de combatere a epidemiei şi pun în acest fel umărul la ieşirea din această situaţie dificilă.

Ministrul reacţionează şi la motivarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti, prin care s-a respins contestaţia împotriva Ordonanţei Militare nr. 3. „Mi se pare normală și firească decizia Curții de Apel deoarece, mai presus de toate, trebuie să înțelegem că, în aceste momente, sănătatea înseamnă și sacrificii”, scrie Marcel Vela pe Facebook.

„Dragi prieteni,

Se încheie o nouă săptămână în care am învățat în fiecare zi că respectul, responsabilitatea, iubirea pentru cei dragi și pentru țară ne pot duce către finalul acestei furtuni care, în rafale, a lovit toată planeta. Dar, așa cum v-am mai spus: depinde doar de noi toți! Se încheie o săptămână cu multe articole, cu multe păreri, cu multe situații, critici, încurajări, dar mai presus de toate cu profundul sentiment că, împreună cu ai mei colegi, servim patria.

Pentru mine, ceea ce a contat și contează în fiecare zi este binele pe care îl pot da mai departe!

Pentru dumneavoastră noi ne adaptăm în fiecare zi, pentru dumneavoastră căutăm mereu soluții, pentru dumneavoastră încercăm în fiecare zi să fim mai buni. Suntem aici pentru dumneavoastră!

Lucrurile perfecte nu există, dar atât timp cât avem bunăvoință, putem avea totul: familia și sănătatea. Poate acum, mai mult ca oricând, avem motivația și dăruirea de a fi mai aproape de fiecare dintre dumneavoastră. Suntem cu toții o mare echipă iar pentru asta vă mulțumesc din suflet! Haideți să fim o echipă învingătoare, chiar dacă trebuie să parcurgem acest drum anevoios!”, este mesajul ministrului, conform stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *