Mircea Lucescu îl dă de gol pe Răzvan Lucescu: De ce a plecat, de fapt, de la PAOK Salonic

Mircea Lucescu a lăsat de înţeles că PAOK nu ar fi urmat să investească în aducerea de jucători în această vară, înainte de preliminariile Ligii Campionilor, iar plecarea fiului său e absolut normală.

Antrenorul român care a scris istorie la Salonic a plecat vineri, 28 iunie, de la PAOK, iar în aceste zile pune la punct ultimele detalii ale mutării sale la Al Hilal. Şeicii negociază cu Răzvan Lucescu, care urmează să fie numit oficial în scurt timp.

E o decizie absolut normală. Absolut normală. Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii… Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi” , a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, a câştigat, în aprilie, titlul în Grecia, învingând cu scorul de 5-0 pe Levadiakos, în penultima etapă a campionatului elen. Clubul a obţinut primul titlu după 34 de ani, iar colaborarea dintre Lucescu jr. şi club părea că va ţine cel puţin până după evoluţiile din Liga Campionilor. După ce a cucerit titlul, PAOK a câştigat şi Cupa Greciei, pentru al doilea an consecutiv, reuşind astfel primul event din istoria clubului.

Sursa:www.stiripsurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *