Mirel Rădoi nu este mulțumit de gazonul de pe Arena Națională pentru meciul cu Irlanda de Nord

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a declarat, că meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor sunt importante și nu vor fi folosite doar pentru a pregăti barajul de calificare pentru Euro 2020, cu Islanda.

„Am ajuns să fim în play-off-ul pentru Campionatul European prin această competiție, din punctul ăsta de vedere nu putem spune că folosim aceste două partide doar pentru a pregăti meciul cu Islanda. Dimpotrivă, sunt meciuri foarte importante pentru noul drum”, a declarat Rădoi la conferința de presă.

Pentru partida cu Irlanda de Nord de mâine seară de la ora 21:45 va fi folosit stadionul Arena Națională. Mirel Rădoi s-a arătat nemulțumit de calitatea gazonului de pe Arena Națională, drept pentru care va trebui să adopte o tactică de joc adecvată terenului. „Cel mai important lucru nu este sistemul de joc, ci ceea ce producem în dinamica jocului, câți oameni aducem în careul adversarului”, spune Rădoi.

Echipa Națională va juca apoi luni, pe 7 septembrie 2020, cu selecționata Austriei, la Klagenfurt, în a doua partidă din Liga Națiunilor. Meciul cu Islanda din semifinalele play-off-ului Campionatului European se va disputa pe 8 octombrie la Reykjavik. Câștigătoarea va merge mai departa în lupta pentru calificarea la Campionatul European, amânat pentru 2021. Turneul final se va juca în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *