Mirela Vaida și Simona Gherghe, față în față. Ce și-au spus cele două vedete de la Antena 1, după ce au făcut schimb de emisiuni

Mirela Vaida și Simona Gherghe au împărțit practic aceeași emisiune fiecare în perioade diferite. În timp ce Simona Gherghe s-a retras din lumina reflectoarelor pentru un timp, Mirela Vaida a continuat formatul Acces Direct. Acum, fosta știristă de la Antena 1 revine pe micile ecrane. Cu această ocazie, Simona și Mirela au avut parte de o revedere în care și-au spus lucruri neașteptate.

Mirela Vaida și Simona Gherghe au făcut schimb de emisiuni

Începând din această toamnă, postul Antena 1 a pregătit o serie de surprize pentru publicul său. Una dintre acestea este revenirea Simonei Gherghe în televiziune. Astfel, aflându-se în direct, Mirela Vaida și colega sa, Simona au vorbit despre noul post pe care Gherghe urmează să îl ocupe.

Se cunoaște faptul că Mirela Vaida a devenit consacrată datorită emisiunii Mireasă pentru fiul meu, în timp ce Simona Gherghe a moderat Acces Direct. Acum, datele problemei se schimbă, iar cele două vedete au făcut schimb de emisiuni.

„Eu cred că o știre foarte importantă este aceea că a noastră colegă Simona Gherghe revine în televiziune. După un an și jumătate în care s-a dedicat în întregime creșterii celor doi copii ai ei. Simona, mă bucur să te văd. Îți spun sincer că mă simt foarte ciudat eu în platoul tău și tu în platoul în care eu, cum ar veni, m-am consacrat. Practic am făcut schimb de emisiuni, fără să ne fi așteptat vreodată”, a afirmat Mirela Vaida în timp ce își prezenta colega.

Simona Gherghe va modera emisiunea Mireasa, de la Antena 1

Simona Gherghe va modera emisiunea Mireasa, de la Antena 1

Ce planuri are Simona Gherghe după revenirea în televiziune

Simona Gherghe a dezvăluit că a simțit lipsa orelor petrecute pe platoul de filmare, dar recunoaște că locul său nu mai este la Acces Direct, unde Mirela se descurcă de excepție. Fosta știristă urmează să modereze emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

„Nu mai este platoul meu de un an. Este platoul tău, emisiunea ta. Când auzi din gura altuia, 1 an și jumătate, zici, aoleu, am stat un an și jumătate acasă? Nu-mi vine să cred! Dar mă bucur că am intrat în acest proiect și sunt convinsă că o să fie foarte interesant”, a declarat Simona Gherghe.

Pe de altă parte, Simona este extrem de încântată de noua postură și a dezvăluit că noul sezon al emisiunii Mireasa este unul captivant.

„Sunt niște concurenți foarte interesanți, care au niște povești de viață foarte interesante. Și nu o să vă spun prea multe pentru că vreau să vă fac curioși. Să stați cu ochii lipiți de televizoare”, a declarat Simona Gherghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *