Mulțumesc primarilor, liderilor de organizații, membrilor de partid și întregii echipe din Giurgiu care au făcut posibilă această victorie.

Ziua de 24 noiembrie 2019 a scris istoria unei conjuncturi politice de la care suntem obligați să luăm lecțiile necesare, chiar dacă ele dor.

În primul rând PSD-ul a plătit prețul nehotărârii de a fi luat la timpul potrivit măsurile logice, realiste pentru a intra în prezidențiale cu aplomb și cu șanse mult mai mari de câștig.

În al doilea rând, am învățat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că tensiunile interne ne fac rău tuturor și slăbesc partidul. Ele trebuie evitate prin comunicare, echilibru, înțelepciune și toleranță reciprocă.

Nu este de neglijat și faptul că fiecare lider din teritoriu, fiecare responsabil, înainte de a critica sau de a emite pretenții, trebuie să-și analizeze propriile performanțe, să-și identifice problemele și să le rezolve în mod eficient.

Consider că acum este momentul să ne dezbrăcăm de haina superficialității și a intereselor mărunte și subiective, să analizăm atent și să luăm măsuri ferme și corecte pentru a repune PSD-ul acolo unde îi este locul, în inimile și în preferințele românilor.

Ca de fiecare dată, echipa PSD Giurgiu a demonstrat și acum că este cea mai bună, obținând un rezultat de excepție, în condiții vitrege, pe alocuri.

Mulțumesc primarilor, liderilor de organizații, membrilor de partid și întregii echipe din Giurgiu care au făcut posibilă această victorie.

Mulțumesc giurgiuvenilor care au votat din nou PSD și, acum, la ceas de cumpănă politică le spun lor, dar și celor care nu ne-au votat sau care nu și-au exprimat acest drept că, în cel mai scurt timp le vom da motive reale să vină alături de noi la alegerile locale și cele parlamentare!

Niculae Badalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *