Niculae Bădălău : Domnule ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor cu bietul urs ce ați avut?

Domnule ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor vă înțeleg frustrarea izvorâtă din lipsa de pricepere în domeniul pe care ar trebui să îl gestionați, dar cu bietul urs ce ați avut?

Desigur este vina PSD-ului că o mașină a trecut pe acolo, că autoritățile nu au acționat rapid și eficient cum ar fi fost de dorit. Slavă Domnului că ați schimbat prefectul! El a fost cu siguranță principalul vinovat de situația creată! Evident este vina PSD, că a birocratizat instituțiile cu pricina!

Sau, mai există și varianta ca știrea cu ursul să fie un fake news al PSD! Că tot e de vină PSD pentru tot ce nu merge bine în această țară! Altă vină, vă rog!

Eu ma gândesc că de fapt dvs., PNL-istii ați așteptat aprobarea lui Werner, care era în weekend la Sighișoara! Probabil a fost prea ocupat cu numărarea pinguinilor care ne traversează țara în zbor, cu alegerea celor care îi vor pune întrebări la așa-zisa dezbatere, și cu memorarea răspunsurilor la întrebările cu pricina.

Ceea ce nu înțeleg este de ce nu ați comunicat o decizie rapidă, în contextul în care ați fost informat în timp real.

Domnilor liberali, ați luat guvernarea țării, nu mai căutați vinovati la PSD. Aveti toate pârghiile la îndemână! Incetați să mai căutați pretexte și vinovați. Singurii vinovați sunteți dvs.!

Cât privește PSD-ul, dacă e să ne facem vinovați, recunoaștem că am mărit salariile, pensiile, etc …recunoaștem tot!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *