Niculae Badalau : PNL și USR refuză să garanteze românilor că nu vor tăia salariile și pensiile dacă ajung la guvernare!

Din nou, avem ocazia să vedem adevărata față a politicienilor din Opoziție care, sub masca bunelor intenții și coplesiți de grija pentru viitorul țării, resping „PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”, inițiat de #PSD.

PNL și USR nu vor să aibă un angajament conștient, asumat față de toți cetățenii pentru menținerea în vigoare a unui set de măsuri esențiale pentru creșterea nivelului de trai și a îmbunătățirii calității vieții în România.

PSD și-a asumat și a transformat în realitate creșterea salariilor, ca obiectiv prioritar care să îmbunătățească traiul celor cu venituri mici și să determine creșterea puterii de cumpărare.

PSD a luat măsuri concrete pentru deblocarea proiectelor de investiții prin simplificarea legislației din domeniul achizițiilor publice și al parteneriatelor publice private.

PSD consideră că românii au nevoie de programe, care să le îmbunătățească condițiile de viață, nu de instabilitate, amenințări, ceartă și gâlceavă politică cum doresc cei de de la PNL și USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *