Noi proteste în toată ţara: Românii pro Kovesi ies în stradă!

Manifestaţiile pentru susţinerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi a Laurei Codruţa Kovesi sunt programate pentru astăzi, 25 februarie, în Piaţa Victoriei din Capitală (de la ora 18.00), dar şi în alte oraşe, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploieşti, Baia Mare, Craiova şi Galaţi. Românii din diaspora anunţă şi ei că se vor solidariza cu cei din ţară, în Dublin, Milano, Viena şi Toronto.

Nemulţumirile protestatarilor sunt legate de faptul că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi seară că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA.

„Da, ştim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toacă banii românilor şi vor să trăiască liniştit cu asta. Apropos, în 2016, DNA, doar în dosarele de mare corupţie, a urmărit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adică bani furaţi de la români de către corupţi. (…) NU RENUNŢĂM, nu acceptăm un abuz făcut de o gaşcă de infractori”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *